МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 23.12.2014, Хартиени панди(МИА/ЕПА)
1600 хартиени панди направени од Францускиот уметник Пауло Грангеон се поставени пред премиерската палата во Путраја, Малезија.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис