МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 30.12.2014, Исчезнат авион на Аир Азија(МИА/ЕПА)
Роднини на патниците реагираат на вестите за пронаоѓање остаоци од исчезнатиот авион на Аир Азаија во Сурабаја, Индонезија.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис