МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 31.12.2014, Пишување со оган(МИА/ЕПА)
Луѓе со помош на долга експозиција и оган испишуваат 2015 пред замокот Чилон на брегот на езерото Женева.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис