МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.01.2015, Новогодишна традиција во рим(МИА/ЕПА)
Италијанецот Марко Фоис скока во реката Тибар од Понте Кавоур да го прослави доаѓањето на новата година во Рим, Италија, 1 јануари 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис