МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.01.2015, Калиграфија(МИА/ЕПА)
Учесници цртаат на новогодишниот натпревар по калиграфија во Токио, Јапонија, 05 јануари 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис