МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 08.01.2015, Чарли Хебдо(МИА/ЕПА)
Русинка им оддава почит на загинатите во терористичкиот напад во Париз пред француската амбасада во Москва, 08, јануари, 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис