МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.01.2015, Индиски ученици(МИА/ЕПА)
Индиски ученици вежбаат јога за време на „Денот на младите“ во Бопал, Индија, 12 јануари 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис