МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.01.2015, Новата зграда на Европската централна банка во Фракфурт.(МИА/ЕПА)
Новата зграда на Европската централна банка во Фракфурт, Германија, 13 јануари 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис