МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.01.2015, Центар за Коали, Таронга.(МИА/ЕПА)
Две Коали се допираат со носевите и така го покажуваат своето другарство во Таронга, Австралија, 16 јануари 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис