МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 20.01.2015, Јапонски црвно-вратести штркови(МИА/ЕПА)
Јапонски црвно-вратести штркови се тепаат на -15 степени во Хокаидо, Јапонија.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис