МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 21.01.2015, Фабрика за тофу (МИА/ЕПА)
Работник во фабрика за тофу сирење во Депок, Индонезија. Тофу е еден од омилените иноднезиски деликатеси.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис