МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Пекинг, Кина, 22.01.2015, Загадување во Кина(МИА/ЕПА)
Гринпис објави фотографија од железарата во Киенан во Кина еден од најголемите поединечни загадувачи во светот.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис