МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.02.2015, Кашмир(МИА/ЕПА)
Жена од Кашмир вози гондола полна со овошје и зеленчук на пат кон дома.

Назад до Фото сервис