МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.02.2015, Јато(МИА/ЕПА)
Јато мали птици се подготвува за преселба на север во Рахат, Јужен Израел 4 февруари 2015.

Назад до Фото сервис