МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.02.2015, Зимски фестивал(МИА/ЕПА)
Скулптура од мраз во Сапоро, Јапонија, 05 февруари 2015

Назад до Фото сервис