МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.02.2015, Криза во Украина(МИА/ЕПА)
Кризата во Украина зема се поголем замав, Доњецк, Украина, 09 февруари 2015.

Назад до Фото сервис