МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 11.02.2015, Мрзлив ден(МИА/ЕПА)
Трговец одмора позади вреќите со компир на пазар во Дака, Бангладеш, 11 февруари 2015.

Назад до Фото сервис