МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.02.2015, Фестивал за летање со балони(МИА/ЕПА)
Фестивал за летање со балони во Манила, Филипини 12 февруари 2015.

Назад до Фото сервис