МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.02.2015, Лунарна нова година(МИА/ЕПА)
Процесија по повод кинеската лунарна нова година, Пекинг, Кина, 13 февруари 2015.

Назад до Фото сервис