МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.02.2015, Даравар(МИА/ЕПА)
Историската тврдина Даравар во пустината Чолистан, Пакистан, 17 февруари 2015.

Назад до Фото сервис