МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 20.02.2015, Австралија сурфери(МИА/ЕПА)
Сурфери на Златниот брег во очекување на тропската бура Марсија во Квинсленд, Австралија, 20 февруари 2015.

Назад до Фото сервис