МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.03.2015, Граѓани палат свеќи(МИА/ЕПА)
Граѓани палат свеќи на местото каде што беше убиен Борис Немцов, Москва, Русија 2 Март 2015.

Назад до Фото сервис