МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.03.2015, Подводен балет(МИА/ЕПА)
Подводен балет во Светскиот аквариум во Сеул, Јужна Кореја, 4 март 2015.

Назад до Фото сервис