МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.03.2015, Лалиња(МИА/ЕПА)
Лалиња во полн цут во Геонџи, Јужна Кореја, 9 март 2015.

Назад до Фото сервис