МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.03.2015, Уницеф Сирија(МИА/ЕПА)
Уницеф отвора училишта низ бегалските кампови во источен Либан, 10 март 2015.

Назад до Фото сервис