МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 11.03.2015, Рибарење во Кенија(МИА/ЕПА)
Рибари носат риби снајпер во Најроби, Кенија, 11 март 2015.

Назад до Фото сервис