МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.03.2015, Денот на слонот(МИА/ЕПА)
Денеска е националниот ден на слонот во Ајутаја, Тајланд, 13 март 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис