МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.03.2015, Денот на слонот(МИА/ЕПА)
Денеска е националниот ден на слонот во Ајутаја, Тајланд, 13 март 2015.

Назад до Фото сервис