МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 18.03.2015, Аурора бореалис(МИА/ЕПА)
Поларна светлина и над Германија како последица од голем облак соларни честички кој помина низ земјината атмосфера. 18 март 2015.

Назад до Фото сервис