МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 19.03.2015, Вануату катастрофа(МИА/ЕПА)
Хуманитарна катастрофа ја погоди островската држава Вануату после циклонот Пам. 19 март 2015.

Назад до Фото сервис