МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 01.04.2015, Плажа во Бомбај(МИА/ЕПА)
Зајдисонце на плажа во Бомбај, Индија 1 април 2015

Назад до Фото сервис