МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 03.04.2015, Молзачот на змии(МИА/ЕПА)
Молзачот на отров од змии и приоѓа на една Кралска кобра во Нов јужен велс, Автсралија, 03 април 2015.

Назад до Фото сервис