МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 06.04.2015, Полна месечина(МИА/ЕПА)
Полна месечина над алпите, Кантон Валаис, Швајцарија, 5 април 2015.

Назад до Фото сервис