МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.04.2015, После полавите(МИА/ЕПА)
Пустината Атакама еден ден ппсле големите полави, Чиле, 9 април 2015.

Назад до Фото сервис