МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.04.2015, Цермат(МИА/ЕПА)
Долга експозиција на врвот Цермат ноќта на 13 април 2015 во Рифелберг Швајцарија.

Назад до Фото сервис