МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.04.2015, Птица сеница(МИА/ЕПА)
Песнопојна птица сеница ужива во цутот близу Сенде, Германија, 16 април 2015

Назад до Фото сервис