МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.04.2015, Кореа комеморација(МИА/ЕПА)
Комеморација по повод една година од потонувањето на брод полн ос ученици во Севол, Кореа 16 април 2015.

Назад до Фото сервис