МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.04.2015, Млади палестински бегалци изведуваат паркур во Газа, Палестина, 17 април 2015.(МИА/ЕПА)
Паркур во Газа

Назад до Фото сервис