МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 20.04.2015, Мијанјмар(МИА/ЕПА)
Мијанмарци уживаат во зајдисонцето, Западен Мијанмар. 20 април 2015.

Назад до Фото сервис