МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 21.04.2015, Цут во Данска(МИА/ЕПА)
Расцутени црешови дрвја во Копенхаген, Данска 21 април 2015

Назад до Фото сервис