МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.05.2015, Непалски монах (МИА/ЕПА)
Непалски монах се моли за душите на настраданите во зенјотресот, Катманду, Непал 5 мај 2015.

Назад до Фото сервис