МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.05.2015, Нигериско девојче(МИА/ЕПА)
Нигериско девојче спасено од канџите на Боко Харам, држи парче леб во Јола, Нигерија, 5 мај 2015.

Назад до Фото сервис