МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 06.05.2015, Садхус свет човек(МИА/ЕПА)
Садхус свет човек ја врти сопствената коса на една планина во Непал, 6 мај 2015.

Назад до Фото сервис