МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.05.2015, Лаг Баомер(МИА/ЕПА)
Група ортодоксни Евреи танцуваат околу оган за време на празникот Лаг Баомер во Ерусалим, Израел, 7 мај 2015

Назад до Фото сервис