МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 11.05.2015, Роденден на Буда(МИА/ЕПА)
Јужнокорејци го прославуваат роденденот на Буда. Сеул, 11 мај 2015.

Назад до Фото сервис