МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.05.2015, Ебола(МИА/ЕПА)
Празна училница во Либерија на 9 мај 2015 г. Денот кога СЗО прогласи дека еболата во либерија е победена.

Назад до Фото сервис