МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.05.2015, Фатима, Португалија.(МИА/ЕПА)
Голема верска процесија во Фатима, Португалија, 13 мај 2015.

Назад до Фото сервис