МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.05.2015, Кралски волови(МИА/ЕПА)
Кралски свети бели волови добиваат храна за време на Кралската Орачка церемонијана на Кралскиот имот, Санам Луанг близу Великата Палата во Банкок, Тајланд, 13 мај 2015.

Назад до Фото сервис