МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.05.2015, ЕТНА(МИА/ЕПА)
Вулканот Етна еруптираше исфрлајќи лава и пепел. Италија, 15 мај 2015.

Назад до Фото сервис