МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 19.05.2015, Бебе Горила(МИА/ЕПА)
Мајка Горила мајмунка се грижи за нејзиното штотуку родено бебе во Сиднеј, Австралија 19 мај 2015.

Назад до Фото сервис